Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kiphapjes recept
Kiphapjes recept

Kiphapjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding: Snijd de kipfilet in grove stukken. Doe in een mengkom een flinke scheut zonnebloemolie, 2 eetlepels ketjap, het (zeer) fijngesnipperde uitje, 1 theelepel paprika, sambal, kerriepoeder, snufje zout, 2 geperste knoflookteentjes en 2 eetlepels provencaalse kruiden. Laat dit ca. 2 uur staan. Bereidingswijze: Verhit een pan goed met een kwart pakje croma. Doe er dan de gemarineerde kip (met de marinade) bij en laat het even goed aanbraden. Zet het vuur laag en op een plaatje nog even 10 minuten laten sudderen. Serveertips: Serveer het op een schotel en neem er wat stokbrood bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kiphapjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kiphapjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 4 / 10 in 1 recensie

  • Misschien is het verstandig om de hoeveelheden precies te vermelden. Denk aan je de mengverhouding. Hiermee maak je het makkelijker voor de minder ervaren koks onder ons.
    Jaccor gaf dit recept op 23 december 2014 2 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven