Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Knapperige groenten met aubergine dip recept
Knapperige groenten met aubergine dip recept

Knapperige groenten met aubergine dip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de aubergine schoon en kook hem in een pan met ruim kokend water in 25 minuten gaar. Schep de aubergine uit de pan, laat hem iets afkoelen en halveer hem in de lengte. Schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en doe het over in de keukenmachine. Pers de limoen uit. Voeg de garnalenpasta, vissaus, suiker en het limoensap aan de aubergine toe en meng alles tot een gladde saus. Voeg naar smaak eventueel nog wat vissaus toe. Maak de groenten schoon. Snijd de komkommer in sticks en de wortels in stukken. Doe de auberginesaus over in een schaaltje en zet deze op een grote schaal. Schik de groenten eromheen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit knapperige groenten met aubergine dip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven