Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Knoflookchampignons recept
Knoflookchampignons recept

Knoflookchampignons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de olie en fruit hierin de helft van de knoflook totdat deze goed begint te kleuren. Zeef de olie en doe de knoflook weg.
Voeg de champignons toe aan de knoflook olie en bak het geheel
een minuut of vijf op middelhoog vuur onder voortdurend omscheppen.
Zet het vuur op laag en laat de paddenstoelen 1 5 minuten garen.
Schep de champignons regelmatig om en voeg nog wat olie toe als het naar uw zin te droog wordt.
Voeg tijdens de laatste 5 minuten het merendeel van de peterselie
en de rest van de knoflook toe. Breng de paddenstoelen op smaak met wat zout, ras el hanout, versgemalen peper en schep nog een paar keer goed door.
Doe over op presenteerschaaltjes en garneer met nog wat verse peterselie.
Geef er vers gebakken stokbrood bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit knoflookchampignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Knoflookchampignons heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Wat is ras en hanout? Groetjes Elly
    Elly gaf dit recept op 4 september 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven