Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Komkommerschaalhapje recept
Komkommerschaalhapje recept

Komkommerschaalhapje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de komkommerschaaltjes, snijd over de gehele lengte van de komkommerreepjes uit voor een gestreept effect. Snijd de komkommer in plakjes van 1 cm,. en maak in elk rondje een gat door met een theelepel een deel van de zaadjes te verwijderen. Dep droog met keukenpapier. Meng de roomkaas met de dragon en het zout en peper. Vul de komkommerplakjes met het roomkaasmengsel, breng op smaak met zwarte peper en zet het 1 uur in de koelkast.

Allergenen Informatie

Voor dit komkommerschaalhapje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven