Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Krab- ananashapje recept
Krab- ananashapje recept

Krab- ananashapje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ananasbootje:
Snijd de ananas met een zeer scherp mes in de lengte, met kroon en al, in vier gelijke parten.
Verwijder met een scherp mesje uit elk kwart het harde hart.
Snijd het vruchtvlees uit de schil en maak zo een ananasbootje.
U kunt de ananas nu in stukken van 2,5 cm snijden en deze terugleggen in het bootje of de stukjes door een salade mengen.
Meng in een kom de krab met de ananas, de mayonaise en de
pilipili-saus. Dek de kom af met plasticfolie en zet hem 1 uur in de
koelkast.
Verdeel de salade vlak voor het eten in porties en schep deze in de ananasbootjes.
Garneer elke portie met een takje munt en serveer.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit krab- ananashapje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven