Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kruiden en kaasstengels recept
Kruiden en kaasstengels recept

Kruiden en kaasstengels


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Rol het deeg samen met het bakpapier uit. Bestrooi het deeg met een beetje bloem en snijd het in 24 repen. Leg de repen op 2 met bakpapier beklede bakplaten.
Verwarm de oven voor op 200 graden celsius.
Bestrijk de deegrepen dun met water. Bestrooi de ene helft met de belegen kaas en de parmezaan en de andere helft met de kruiden.
Bak de bakplaten ca. 12 minuten na elkaar in de oven.
Serveer de stengels met de ei-bacodip en de romige tomatensalsa (zie mijn receptenboek).

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kruiden en kaasstengels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven