Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lemet (cassave kokoshapjes) recept
Lemet (cassave kokoshapjes) recept

Lemet (cassave kokoshapjes)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de cassave en was deze voordat u het gaat raspen.
Meng de cassaverasp met de kokos, suiker en zout naar smaak.
Meng dit goed door elkaar.
Snijd of knip de bladeren in stukken van 20 x 15 cm.
Verdeel hierop twee eetlepels van het mengsel.
Verpak het pakketje als een platte rechthoek.
Maak de uiteinden vast met een houten satÚstokje.
Zet de pakketjes in een diepe stomer die een beetje is ingesmeerd met boter of plantaardige olie.
Stoom de lemet voor ca. 20 minuten tot het gaar is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lemet (cassave kokoshapjes) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven