Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Loempia Empat (groente en kip in loempiavorm) recept
Loempia Empat (groente en kip in loempiavorm) recept

Loempia Empat (groente en kip in loempiavorm)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwijder de buitenste bladeren van de kool.
Dan alle bladeren los halen en één voor één in heel dunne reepjes snijden.
Eerst nerven doorsnijden en dan fijnsnijden.
Kool niet wassen, want dan verliest hij stevigheid.
Lelijke bladeren van de prei weggooien.
Prei in lengte doorsnijden, wassen en in dunne reepjes snijden.
Maak de tauge schoon. Bruine staartjes en groene schilletjes verwijderen.
Kipfilet koken in water tot net onder het water met bouillonblokje
Daarna laten afkoelen en het vlees uitelkaar pluizen.
Selderie fijnsnijden.
Winterpeen grof raspen.
Knoflook fijnmaken in de vijzel en fruiten in wat olie
nu de kool en peen weer toevoegen
Als de kool half gaar is de kip, taugé en prei erbij samen met de gebakken uitjes, ve-tsin, aromat, bouillontablet en als laatste de selderie.
De peper en zout erbij doen.
Laat het mengsel niet te gaar worden.
Af laten koelen en in loempiavel rollen.
Dan de loempia's frituren tot goudbruin krokant.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit loempia empat (groente en kip in loempiavorm) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven