Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Loempia (klein) recept
Loempia (klein) recept

Loempia (klein)


Ingrediënten


Bereidingswijze


De groentemix kruiden met de Chinese 5-kruidenpoeder. De loempiavellen inrollen met deze groenten en frituren op 180 graden C. in 2 a 3 minuten. Serveer warm.

Serveersuggesties

Kipvariatie: Gesneden kipfilet toevoegen en kruiden met peper, zout en kerriepoeder. De gekruide kipfilet bakken en bij de groenten voegen. Varatietip 2: Voor het gemak. En plakje ham, fricando, kifilet (broodbeleg)(net wat je in huis hebt). Pprollen, in stukken snijden en toevoegen aan de groenten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit loempia (klein) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven