Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Martabaks


Ingrediënten


Bereidingswijze


De gesneden uitjes fruiten in de margarine, het gehakt erbij doen en goed door elkaar mengen. Op smaak brengen met peper (mag best wel een beetje veel), zout en de andere kruiden. De fijngesneden prei, selderie en de 10 eieren er door mengen en blijven roeren totdat de eieren net gaan stollen. Gas uit zetten en de vulling laten afkoelen.
De loempiavellen in vieren vouwen (ongeveer 3 mm dik). De vulling wordt op een deeglapje gelegd en het deeg vouwen we om de vulling heen.
Als alles klaar is, frituren we de martabaks in ruim olie aan beide kanten goud bruin. Laat deze heerlijke martabaks eventjes uitlekken op wat keukenpapier.

Serveersuggesties

Martabak is eigenlijk van oorsprong een Arabische lekkernij maar is heel bekend in Indonesie.

Allergenen Informatie

Voor dit martabaks recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven