Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mexicaanse saucijzenbroodjes recept
Mexicaanse saucijzenbroodjes recept

Mexicaanse saucijzenbroodjes


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Snij de ui, knoflook, peper en zoete puntpaprika fijn. Doe dit in de kom samen met het gehakt en de kruiden en 1 ei en goed kneden. Ondertussen: ontdooi de bladerdeeg. Verwarm de oven voor op 220 graden. Klop het andere ei los. Maak van het gehakt rolletjes en vul de bladerdeeg ermee. Vouw ze dicht en besmeer de pakketjes met het los geklopte ei. Doe ze op bakpapier de oven in en bak ze ongeveer 30 min op 220 graden.

Wel eerst een beetje af laten koelen.
SMULLEN MAAR

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mexicaanse saucijzenbroodjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven