Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Peer met Roquefort-roomkaas recept
Peer met Roquefort-roomkaas recept

Peer met Roquefort-roomkaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop roomkaas, crème fraîche, kaas, peper en honing met een mixer glad. Zet het mengsel koud weg om op te stijven. Maak de schil van de peren schoon en halveer ze (met schil). Verwijder het klokhuis en snijd elke helft in 5 parten. Bestrijk de peer met citroensap om verkleuren te voorkomen. Verdeel de rucola en parten peer over de bordjes. Leg op elk partje peer een beetje van het kaasmengsel en bestrooi met amandelen. Kcal. per plakje peer: 22

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit peer met roquefort-roomkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven