Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Perziktoast met kaas recept
Perziktoast met kaas recept

Perziktoast met kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de perziken uitlekken. Was de kropsla en pluk de blaadjes kleiner. Rooster het witbrood in een broodrooster. Bestrijk de boterhammen elk met 1 theelepel remouladesaus en halveer ze diagonaal. Beleg elk stuk toast met een plak casselerrib en een halve perzik. Rasp de kaas en strooi hem over de sneden toast. Gratineer de toasts in een voorverarmde oven op 200 graden C. of onder de hete grill tot de kaas gesmolten is. Verdeel de sla over 4 borden, besprenkel de sla met het citroensap en de olie. Leg de toast naast de sla, leg op elke toast 1 theelepel cranberrycompote en garneer de toast met peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit perziktoast met kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven