Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pikante Bloody Mary-boter recept
Pikante Bloody Mary-boter recept

Pikante Bloody Mary-boter


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer de boter luchtig en voeg geleidelijk de wodka en de overige ingrediŽnten toe en breng op smaak met met de versgemalen peper en zee zout. Schep de boter op een lang stuk aluminiumfolie van ca 50 cm. en rol deze strak op tot een staaf, knijp de uiteinden dicht en laat de boter in de koelkast opstijven. Bij gebruik schuine plakken snijden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pikante bloody mary-boter recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven