Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige speculaas-gehaktballetjes recept
Pittige speculaas-gehaktballetjes recept

Pittige speculaas-gehaktballetjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een papje van de ketjap-manis, sambal en kruiden en roer dat goed door elkaar. Snijd het spek heel fijn, verkruimel de speculaasjes in dezelfde bak met het kruidenmengsel en roer deze door elkaar. Gehakt in het mengsel doen en dat door elkaar roeren. Maak van het gehakt (ping-pong)balletjes en braad deze ballen lekker bruin in een koekenpan met boter of olie. Eet smakelijk!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pittige speculaas-gehaktballetjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven