Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pizzahapjes recept
Pizzahapjes recept

Pizzahapjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer de rookaas, de melk en 1/2 theelepel met een lepel glad.
Breng op smaak met zout en peper.
Verdeel het roomkaasmengsel over 2 schaaltjes. Laat de tonijn uitlekken in een vergiet. Roer de tonijn door de eerste helft van het roomkaasmengsel glad.
Leg de 2 plakken ham op elkaar, snijd ze in dunne reepjes en dan in kleine blokjes. Roer de ham door de tweede helft van het roomkaasmengsel.
Verwarm de oven voor op 200 graden celsius. Bekleed een bakblik met bakpapier.
Was de tomaten. Snijd elke tomaat in 4 plakken. Verdeel het pizzadeeg in 8 stukken, kneed er bolletjes van, leg ze op het bakpapier en druk ze plat.
Leg 2 plakken tomaten op alle deegplakken. Verdeel het hamroomkaasmengsel over 4 plakken en verdeel de tonijnroomkaas over de andere 4 deegplakken. Bestrooi alle plakken met de geraspte kaas en iets tijm. Bak ze 15 minuten in de oven.

Allergenen Informatie

Voor dit pizzahapjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven