Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Prei-roomkaas hapjes recept
Prei-roomkaas hapjes recept

Prei-roomkaas hapjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de prei dun flinterdunne ringetjes. Verwijder de zaadjes van de rode peper en snijd hem in ringetjes. Bestrijk 2 tortilla's met tomatensaus. Verdeel de prei met rode peper erover. Bestrijk de andere 2 tortilla's met roomkaas en leg ze met de bestreken kant op de prei met rode peper. Druk de randen goed aan. Verhit 1 theelepel olijfolie in een koekenpan en bak een dubbele tortilla aan een kant bruin, keer hem en bak de andere kant bruin. Bak zo de tweede dubbele tortilla. Snijd de tortilla's in punten en leg ze dakpansgewijs op een schaal.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit prei-roomkaas hapjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven