Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roggebroodjes met katenspekmousse recept
Roggebroodjes met katenspekmousse recept

Roggebroodjes met katenspekmousse


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maal het katenspek fijn in de blender of keukenmachine. Doe de katenspekmousse in een kom en schep de Mon Chou en de mosterd er doorheen. Voeg (versgemalen) peper naar smaak toe.

Bestrijk een plak roggebrood met de mousse. Leg er een plakje roggenbrood bovenop en bestrijk ook dit plakje met de mousse. Maak zo nog een laagje en eindig met roggebrood. (Je hebt nu 3 plakjes roggebrood gebruikt. ) Snijd het geheel in 6 blokjes.
Herhaal dit met de overige 6 plakjes roggebrood en de rest van de mousse.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit roggebroodjes met katenspekmousse recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven