Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roquefortcrème recept
Roquefortcrème recept

Roquefortcrème


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pureer de kaas met 2 eetlepels slagroom. Klop de rest van de slagroom stijf met een zakje klopklop en spatel door de kaas. Doe in een spuitzak met grof mondstuk. Leg de witlofblaadjes in een mooie cirkel op een bord of pocheer de perzik of peer en snijd in een waaiervorm. Spuit een dot kaasmousse op de witlof of fruit en garneer met walnoten.

Serveersuggesties

Kaasmousse kan ook in een amuselepeltje gespoten worden. Garneer dan met reepjes fruit, witlof en notenstukjes.

Allergenen Informatie

Voor dit roquefortcrème recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven