Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rundergehakt met kwark pasteitjes recept
Rundergehakt met kwark pasteitjes recept

Rundergehakt met kwark pasteitjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de plakjes bladerdeeg op het werkvlak ontdooien. Pel en snipper de ui. Verhit de olie in de koekenpan en fruit de ui 2 minuten. Pers de knoflook erboven uit. Bak in een droge koekenpan het gehakt rul en gaar. Doe de kwark in een grote kom en voeg de ui met knoflook toe. Voeg het gehakt, peterselie en zout toe en meng alles goed door elkaar. Steek uit elk plakje bladerdeeg een rondje met een doorsnede van 10 cm. Verdeel het kwarkmengsel over de helft van elk rondje. Bevochtig de randen met water en vouw elk rondje dicht. Plak de randen goed vast. Klop de eierdooier los in een kommetje met iets water. Bestrijk elk pasteitje met het eimengsel. Verwarm de oven voor op 200 graden C. en bak de pasteitjes in 20 minuten gaar en bruin.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rundergehakt met kwark pasteitjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven