Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Salami puntjes recept
Salami puntjes recept

Salami puntjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg een plakje salami op een plankje en smeer deze dun in met een laagje roomkaas. Leg er een plakje salami overeen en smeer deze ook weer opnieuw dun in. Blijf dit herhalen tot je 5 a 6 plakjes heb. Het laatste plakje smeer je niet in. Pas op dat je er niet te veel druk op zet anders loopt de roomkaas er tussen uit. Zet het geheel even in de koelkast om op te stijven. Snijd het vervolgens in puntjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit salami puntjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven