Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Saté anders recept
Saté anders recept

Saté anders


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een marinade van de soja, sambal, geperste knoflook, citroensap en de gembersiroop. Meng de ingrediënten goed. Snijd de lamsbiefstukjes in kleine dobbelsteentjes (niet te groot). Zet deze dobbelsteentjes gedurende enkele uren in de marinade koel weg. Schep af en toe om. Rijg het vlees aan stokjes en rooster ze snel boven een heet houtskoolvuur of in een hete grillpan in slechts enkele minuten bruin maar niet geheel gaar. Geef er een saus bij van lichte soja met limoen. Kleefrijst smaakt hier het lekkerste bij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit saté anders recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven