Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sate krakelingen recept
Sate krakelingen recept

Sate krakelingen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de gehakt met de pinda's in de blender en hak dit helemaal fijn. Voeg er dan de satesaus, suiker en sambal aan toe en maak het tot een mooi papje. Ontdooi de bladerdeeg en bedek elk plakje bladerdeeg geheel met dit mengsel. Rol het dan zo strak mogelijk op en snijd het in ringetjes van ca. 1 cm breed. Doe dit op een bakblik en bak ze 17 minuten op 200 graden C. in een voorverwarmde oven. Ze zijn zowel koud als warm te serveren.

Allergenen Informatie

Voor dit sate krakelingen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven