Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Soesjes van zongedroogde tomaat en kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden.
Smelt in een grote pan, op laag vuur, de boter en 2 1/4 dl water in zo'n 5 minuten.
Breng het aan de kook en roer er dan, van het vuur af, de bloem en het zout erdoorheen. Klop met en houten lepel totdat het mengsel een gladde bal vormt. Voeg vervolgens de eieren 1 voor 1 toe, ondertussen goed kloppend totdat het deeg mooi glanst.
Voeg de gruyère al roerend toe. Leg balletjes deeg (circa 2 eetlepels elk) op een bakplaat en bak deze 20 minuten of totdat ze gerezen en goudbruin zijn. Zet de oven uit.
Geef een snee in de bovenkant van de soesjes om de stoom te laten ontsnappen. Plaats dan de soesjes weer 5 minuten in de afkoelende oven
haal ze eruit en laat nog 5 minuten afkoelen.
Maak intussen de vulling:
Doe daarvoor de boter en de tomaten in de blender en meng tot dit een pasta geworden is. Vul de soesjes met dit mengsel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit soesjes van zongedroogde tomaat en kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven