Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinazie-borrelhapjes recept
Spinazie-borrelhapjes recept

Spinazie-borrelhapjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat het filodeeg ontdooien en bewaar het onder een vochtige theedoek tot gebruik. Laat de spinazie ontdooien en uitlekken. Verkruimel de feta. Snijd de spinazie fijn en schep het om met de feta, 1 ei, nootmuskaat en geraspte kaas. Breng het mengsel op smaak met zout. Klop het andere ei in een kommetje los. Vouw de vellen filodeeg dubbel en bestrijk ze met het los geklopte ei. Verdeel op één kant het spinaziemengsel op de lapjes. Vouw de filodeeglapjes in een driehoek om het spinaziemengsel. Verhit de frituurpan tot 175 graden C. en frituur de hapjes in 2 minuten bruin en gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spinazie-borrelhapjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven