Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
spinazie flapjes recept
spinazie flapjes recept

spinazie flapjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet de oven aan op 225 graden C. Haal het bladerdeeg uit de verpakking en laat het ontdooien. Pak een pan en kook de spinazie. Die is gaar als het is geslonken en donkergroen is. Snijd de feta in kleine stukjes. Giet de spinazie af als die al klaar is en laat die even afkoelen. Leg nu wat feta en spinazie op een stukje bladerdeeg. Vouw het tot slot als een pakketje in elkaar, doe ze in de oven en laat ze goud-bruin bakken. Na 17.5 minuten zijn ze klaar.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spinazie flapjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven