Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Talapiakoekjes recept
Talapiakoekjes recept

Talapiakoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de knoflook en snijd hem in plakjes. Snijd de korstjes van de boterham en maal het tot kruim. Snijd de tilapia in stukken en pureer hem grof. Voeg de kaas, knoflook, citroensap, ei, broodkruim en zout toe. Vorm van het vismengsel 6 gelijke koekjes. Leg de koekjes op een bord, dek het af met plasticfolie en laat het 2 uur in de ijskast opstijven. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de viskoekjes in 6 minuten aan beide kanten bruin en gaar. Snijd de augurken in kleine stukjes en serveer ze bij de koekjes.

Allergenen Informatie

Voor dit talapiakoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven