Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomatentapenade recept
Tomatentapenade recept

Tomatentapenade


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Doe de zongedroogde tomaatjes in de keukenmachine, ietsje fijnhakken. Doe daarna de sjalotjes, knoflook, olijven en de sambal erbij, niet te fijn hakken. De tomaten van pitjes ontdoen en in kleine blokjes snijden. Alles voorzichtig mengen. Indien het te droog is dan wat olijfolie toevoegen. Serveertips: Héérlijk op stokbrood of toastjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tomatentapenade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Tomatentapenade heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 3 recensies

  • Super lekker en fris.
    Marie-José gaf dit recept op 18 juli 2013 5 uit 5 sterren
  • Dat kan ook, maar dan moet je wel de waterige inhoud eruit halen. snijd de tomaat doormidden en lepel de natte inhoud eruit. als je extra lekkere tomaten wil gebruiken, neem dan Romana tomaten. Iets... Lees reactie
    Joyce gaf dit recept op 14 juni 2013 5 uit 5 sterren
  • Kan het ook gemaakt worden met "normale" tomaten?
    Kurt gaf dit recept op 28 oktober 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven