Bladerdeeg hapjes
- Herkomst Nederland
- Categorie Hapjes
- Bereiden
- Kookboek van ninokil
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Verwarm de oven op 160 C°.
Pak 2 plakjes en leg ze tegen elkaar aan, maar vergeet ze niet aan elkaar te maken.
Snij nu de in stukjes (groote maakt niet uit).
Leg dit boven op het vlees.
Bak het vlees totdat het half gaar is.
Leg er nu de gesnipperde op(hoeveel dat bepaal je zelf).
Strooi er wat en op voor smaak.
Maak nu het pakketje dicht.
Strijk er nu op zodat het een knapperige buiten laag krijgt.
Leg het nu in de oven zodat het gaar kan worden(minimaal 10 min).
Met het overgebleven ei wit kun je weer schuimpjes maken.
Als het uit de oven komt kunt u het severen met yoghurt of andere saus.
Leg het pakketje op het bord en seveer het met verse kruiden of wat je binnen handbereik hebt.
Ook lekker om te maken
Variaties op Bladerdeeg hapjes
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Bladerdeeg hapjes | 1 | Hapjes |
Bladerdeeg hapjes met sesamzaadjes | 1 | Hapjes |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eigeel is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per brioche | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 184 kcal | 9% | 920 kcal |
Vetten | 10 g. | 14% | 50 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 14 g. | 5% | 70 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |