Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vijgen met warme geitenkaas recept
Vijgen met warme geitenkaas recept

Vijgen met warme geitenkaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden C. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Leg hierop de geitenkaasjes. Druppel op ieder kaasje 1 of 2 druppels balsamicoazijn en een beetje honing. Laat de kaasjes in ca. 10 minuten warm worden. Was intussen de vijgen en snijd ze van bovenaf deels in vieren. Duw het vruchtvlees enigszins uiteen. Doe in elke vijg een warm geitenkaasje.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vijgen met warme geitenkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven