Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Visbriouts II recept
Visbriouts II recept

Visbriouts II


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de visfilets in een pan koud water met zout. Laat langzaam tot het kookpunt komen, doe het deksel er op, haal de pan van het vuur en laat afkoelen. Spoel de peterselie af, dep droog en hak fijn. Pel de teentjes knoflook en druk ze door de knoflookpers. Laat de visfilets uitlekken, haal de filets met de hand uit elkaar, doe deze stukjes in een schaal met de peterselie, de knoflook, de milde rode peper, de komijn, het citroensap en de olie, voeg zout toe en meng alles. Lag een vierde van deze vulling in het midden van elk loempiavel, vouw de twee zijkanten en de onderkant om. Smeer wat eiwit langs de bovenkant van het vel en vouw deze ook om. Verhit de olie in een grote pan, bak hierin de briouats 2 min. aan elke kant tot ze goudbruin zijn. Laat ze uitlekken op een stuk keukenpapier. Direct serveren met wat citroensap, vermengd met peper naar smaak.

Allergenen Informatie

Voor dit visbriouts ii recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Visbriouts II heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Maak je van deze een loempiavorm of een envelop?
    Aimplay gaf dit recept op 18 juni 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven