Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Warme gevulde eieren recept
Warme gevulde eieren recept

Warme gevulde eieren


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de eieren in 10 minuten hard. Koel ze af in koudwater en pel ze daarna. Snijd ze in de lengte door en wip de dooier eruit. Snijd aan de onderkant een dun plakje af zodat het ei goed blijft liggen. Prak de dooiers fijn en smelt de boter. Zodra hij gesmolten is door de eierdooiers mengen. Roer 50 gram van de kaas, tomatenketchup en de bieslook door het mengsel. Vul de eieren en smeer wat mengsel ovr het snijvlak. Leg de eieren in een lage ovenschaal en strooi de rest van de kaas over de eieren. Verwarm de oven op 200 graden C. en laat de eieren in 10 minuten goudbruin worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit warme gevulde eieren recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven