Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witte chocolade florentines recept
Witte chocolade florentines recept

Witte chocolade florentines


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de oven voor op 180 graden celcius. Bedek een bakplaat met bakpapier.
Doe de boter in een pan en smelt dit op laag vuur. Voeg de suiker tot en blijf roeren totdat dit opgelost is. Laat het mengsel 1 minuut koken. Haal het van de warmtebron.
Voeg de walnoten, amandelen, rozijnen, kersen en room toe en roer het goed om te mengen.
Schep grote theelepels vol met dit mengsel op de bakplaat. Zorg voor genoeg ruimte tussen de koekjes. Bak het in de oven voor 10 minuten, of totdat ze goudbruin zijn.
Haal ze uit de oven en werk de randen bij met een mes. Laat ze iets afkoelen en plaats ze daarna op een rooster om ze volledig te laten afkoelen.
Smelt de chocolade au bain marie. Verspreid dit over de onderkant van de koekjes. Laat het helemaal afkoelen.
Bewaar de koekjes in een luchtdichte trommel op een koele plaats.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit witte chocolade florentines recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven