Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wrap gevuld met ham en uien recept
Wrap gevuld met ham en uien recept

Wrap gevuld met ham en uien


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de ui. Prak de monchou fijn en meng dit met de ui. Smeer het mengsel op de wrap en beleg deze daarna met ham (ongeveer de helft van de wrap beleggen). Rol de wrap stevig op en verpak hem in vershoud of aluminiumfolie. Laat geruime tijd in de koelkast opstijven, zo is hij lekker koud en gemakkelijk in stukjes te snijden. Snijd de wrap in hapklare plakjes, steek er eventueel een cocktailprikker in en leg ze op een schaal. (Dit kun je al een dag van tevoren maken, handig voor bijvoorbeeld een verjaardag!)

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit wrap gevuld met ham en uien recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven