Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Wrap met gerookte zalm en komkommer


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de wraps heel even in de magnetron of koekepan.
Schil de komkommer met een dunschilller en maak in de lengte plakken van met de kaasschaaf of dunschilller.
Rooster de pijnboompitten even in een droge koekepan.
Snipper de bieslook en peterselie, vermeng met de roomkaas, doe er ook een klein beetje knoflookpoeder doorheen.
Smeer de wraps in met een dikke laag roomkaas en leg hierover de plakjes zalm.
Smeer over de zalm de pesto en strooi er de geroosterde pijnboompitjes overheen.
Leg hierop de komkommer.
Rol de wraps stevig op en steek ze vast met 56 prikkers en snijd ze daarna in 56 stukken.
Serveer ze op een mooie schaal.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit wrap met gerookte zalm en komkommer recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven