Allergie informatie: Zalm (olie) bollen
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gr bloem
- 450 gr melk
- 25 gr verse gist
- 1 ei
- 6 gr zout
- 50 gr boter
- 2 bosuien
- 250 gr gerookte zalm
- 2 takjes munt
- 100 gr diepvries doperwten
Meer Recepten
- Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hapjes
- Zalm (olie) bollen
- Allergieen informatie