Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalmrol recept
Zalmrol recept

Zalmrol


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rol het deeg uit. Maak er een rechthoek van. Beleg met de gerookte zalm. Verdeel er de prei over. Leg hierop de omelet. Bestrooi met dille. Rol langs de lange kant op. Leg met de sluitkant op ingevette bakplaat. Bestrijk met eidooier en sesamzaad. Laat een beetje afkoelen en snijd in vingerdikke sneedjes. Opdienen en smullen maar. Afbakken in op 200 graden C. in een voorverwarmde oven.

Allergenen Informatie

Voor dit zalmrol recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven