Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalmrolletjes met roomkaas recept
Zalmrolletjes met roomkaas recept

Zalmrolletjes met roomkaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg een stuk plasticfolie op een werkvlak. Leg hierop de plakjes zalmfilet, royaal overlappend in een rechthoek van 30 x 25 cm. Knip de bieslook en basilicum fijn. Boen de sinaasappel schoon en rasp 1 eetlepel van de schil. Snijd de tomaten in kleine stukjes. Roer in een kom de roomkaas los met de bieslook, basilicum, sinaasappelrasp en stukjes tomaat. Breng het op smaak met zout. Meng alles goed door elkaar. Strijk het mengsel uit over de zalm. Laat aan de lange zijkanten 1 cm vrij. Rol de zalm met de vulling met behulp van het plasticfolie stevig op. Laat de rol 1 uur in de ijskast opstijven. Snijd de komkommer in plakjes van 1/2 cm dikte en dep ze droog. Verwijder het folie van het zalmrolletje. Snijd met een scherp mes de zalmrol in plakken van 1 cm dikte. Leg de komkommerplakjes op een schaal en daarop een zalmrolletje.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zalmrolletjes met roomkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven