Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Zelfgemaakte roomkaas


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


De potten in een zeef met een neteldoek of oude theedoek, die heel goed uitgespoeld is, mengen met het zout.
Minimaal een hele nacht uit laten hangen in de zeef met doek boven een schaal.
Wat er over blijft, mengen met kleingesneden bieslook, rozemarijn en tijmblaadjes.
En je roomkaas met tuinkruiden is klaar voor gebruik!

Serveersuggesties

Heerlijk op een toastje! Of verwerkt in een voorgerecht! Je kunt ook varieren met peterselie, basilicum en munt! En er zal nog veel meer mogelijk zijn. Teveel om op te noemen!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zelfgemaakte roomkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven