Hardgekookte eieren in het zuur

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Neem goed verse , kook ze juist hard in tien minuten, dompel ze direct in koud water en pel ze voorzichtig.
  2. Beschadigd bij het pellen het eiwit niet.
  3. Leg de voorzichtig in een glazen pot met een brede opening.
  4. Breng voldoende aan de kook om de te kunnen bedekken.
  5. Giet de hete azijn over de die werkelijk helemaal onder moeten staan.
  6. Sluit de pot met natgemaakt cellofaan wanneer de azijn en de door en door koud zijn.
  7. Bewaar de op een koele plaats.
  8. Laat ze zeker drie tot vier weken betijen voor u ze aanbreekt.
  9. Deze zijn heerlijk bij voorgerechten, bij of in salades en ook als vlugge hap bij een borrel.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Hardgekookte eieren in het zuur heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Smaken de eieren dan ook zuur na die 4 weken??
18 juli 2011
Ik heb het vandaag gemaakt, maar dat van die verse eieren klopt niet. Het is welhaast onmogelijk een vers ei heel uit zijn schaal te krijgen.
berendvroom 26 mei 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
95 kcal
4%95 kcal
Vetten
6 g.
8%6 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%1 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Hardgekookte eieren in het zuur