Haring-aardappelsalade

Ingrediënten

+ -
print

Voor de saus:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Schil de aardappels, snijd ze in gelijke stukken en was ze.
  2. Kook de aardappels in ca. 20 minuten gaar in water met .
  3. Giet de aardappels af, laat ze afkopelen en snijd de aardappels in plakjes.
  4. Pel intussen de en snijd ze in plakjes.
  5. Was de en snijd hem in dunne plakjes.
  6. Maak de schoon en snijd ze in smalle ringetjes.
  7. Snijd de haringen in reepjes van ca. 2 cm.
  8. Roer de ingrediënten voor de saus door elkaar en breng de saus op smaak met en .
  9. Rangschik de aardappel, bieten en komkommerplakjes in rijen naast elkaar op een grote ovale schaal.
  10. Schep hier en daar wat saus over en bestrooi met de uiringetjes.
  11. Serveer de rest van de saus er apart bij.
  12. Lekker met roggebrood en/of stokbrood
25
25
25

Variaties op Haring-aardappelsalade

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Haring-aardappelsalade
VariatieAantalGang
Haring-Aardappelsalade1Maaltijdsalades

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise
  • yoghurt en mayonaise kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in yoghurt
  • mayonaise kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in yoghurt
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
175 kcal
8%1400 kcal
Vetten
29 g.
42%232 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
25 g.
9%200 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Haring-aardappelsalade