Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Stengels met kaas:
    Verwarm de oven voor op 180 graden
    Leg 4 soepstengels op een bakplaat bekleed met bakpapier.
  2. Bestrooi ze met geraspte kaas.
  3. Bak de soepstengels ca. 5 minuten in de oven, tot de kaas gesmolten is.
  4. Rol de soepstengels dan nog even goed door de kaas, zodat ze aan alle kanten bedekt zijn.
  5. Laat ze afkoelen

    Stengels met ham:
    Wikkel de ham om de soepstengels

    Stengels met chocolade:
    Smelt de chocolade (elk apart!) au bain marie
    Doop de soepstengels in de chocolade en verdeel de chocolade over de stengels.
  6. Bestrooi ze dan met ( of rol ze door) de
    Laat het geheel in de koelkast opstijven.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade en chocolade
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in pure chocolade, chocolade, hagelslag, hagelslag
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in pure chocolade en chocolade
  • jong kaas, pure chocolade, chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in jong kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in jong kaas
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pure chocolade en chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade en chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in jong kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade, chocolade, hagelslag, hagelslag
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in jong kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
369 kcal
18%1476 kcal
Vetten
18 g.
26%72 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
26 g.
10%104 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Hartige en zoete stengels