Verwarm de oven voor op 180 graden.
Rooster 80 gram 5 minuten in de oven.
Laat ze op keukenpapier uitdampen.
Bekleed 2 bakplaten met bakpapier.
Meng de bloem(150 gram), een snufje cayennepeper(1 stuk) tot er fijne kruimels ontstaan, meng de Parmezaanse kaas erdoorheen.
Voeg de geroosterde walnoten(40 gram)(80 gram) en 1 eetlepel koud water toe en meng tot er een samenhangend deeg ontstaat.
Leg het deeg op een met bloem(150 gram) bestoven werkblad en vorm een deegbal.
Rol het deeg tussen 2 vellen bakpapier uit tot een plak van ca. 1 cm dikte.
Gebruik een ronde uitsteekvorm van ca. 4 cm doorsnede en steek 35 rondjes uit het deeg.
Druk in elk rondje een stukje ongerooserde walnoot.
Verdeel de rondjes over de bakplaten en bak ze in ca. 15 minuten goudbruin in de oven.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
walnoten en walnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.