Hartige perentaart voor buffet
- Herkomst Nederland
- Categorie Hartige taarten
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Keukenmachine
- Bakplaat
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Maak van de , de , de en de helft van het , een brooddeeg volgens aanwijzing verpakking.
Kneed het deeg met de hand of met de keukenmachine met deeghaken tot het deeg soepel en elastisch is (ca. 10 minuten).
Laat het deeg afgedekt rijzen op een warme plek (15 minuten).
Maak ondertussen de schoon, snijd in smalle ringen en hak fijn.
Snijd het spek in reepjes. - Schil de , verwijder de klokhuizen en snijd de in partjes.
Rol het deeg uit tot een rechthoek ter grootte van de bakplaat.
Leg het deeg op een met bakpapier beklede bakplaat.
Bestrijk het deeg met de rest van het en verdeel de prei, het spek en de helft van de kaas erover. - Bestrooi met wat .
- Rangschik de erop en daarop de rest van de kaas.
Bak de taart in het midden van de voorverwarmde oven op 200 graden celsius in ca. 30 minuten goudbruin en gaar.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in broodmix
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- boter en kruidenkaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk, boter, kruidenkaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- melk, boter, kruidenkaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 94 kcal | 4% | 1504 kcal |
Vetten | 10 g. | 14% | 160 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 16 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |