Het wit van de wassen en in reepjes snijden, de jassen en in stukjes snijden.
smelten in een braadpen, toevoegen en rul bakken, kruiden met en en in een bord gieten.
In hetzelfde braadvet de aanbakken, klein beetje water toevoegen en de pan sluiten. 5 minuutjes laten sudderen, peperen en zouten.
De in water gaarkoken, afgieten, pureren, kruiden bijvoegen en beetje .
In een ovenschotel het gehakt gieten, nadien de prei(1 stuk) en afdekken met de puree.
Hierbovenop de sneetjes kaas(3 sneden) schikken, onder de grill plaatsen, tot wanneer de kaas(3 sneden) gesmolten is en begint te bruinen, onmiddelijk opdienen.
Kan ook vooraf bereid worden, dan laten warmen in de oven gedurende een 40 tal minuten op 180 graden C.
Heerlijke, goedkope schotel bij koude temperatuur.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in boter of margarine
Gluten
Geen overeenkomsten gevonden.
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Sporen van sesam kunnen voorkomen in boter of margarine
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
boter of margarine en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter of margarine, melk, kaas, melk
Mosterd
Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
boter of margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter of margarine, melk, kaas, melk
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in boter of margarine
Vis
Sporen van vis kunnen voorkomen in boter of margarine
Zoutarm
kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.