Hartige taart met gehakt en cantharellen

Ingrediënten

+ -
print

VOOR HET DEEG:

VOOR DE VULLING:

VOOR DE TOPPING:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Meng voor het alle ingrediënten door elkaar tot een glad .
  2. Rol het uit tot een grote lap op een bebloemd werkvlak.
  3. Bekleed een beboterde springvorm van 24 cm doorsnede met het tot over de rand.
    Maak de schoon (eventueel kort!!
  4. schoonspoelen, omdat er heel vaak veel zand in zit).
    Doe de olie in een wok en bak de spekreepjes snel aan, voeg de sjalotjes, de knoflook en de toe, en bak tot ze glazig zijn (enkel paddenstoeltjes eruit nemen en apart houden).
    Voeg het gehakt toe en bak rul.
  5. Breng alles op smaak met en zout.
    verwarm de oven voor op 200 graden.
    Vul de vorm met dit mengsel.
    Maak de topping door de crème fraîche, zure , maïzena (echt 1 eetlepel) en te vermengen in een schaal, breng op smaak met zout en en giet op de vulling in het . , bestrooi de topping met de geraspte kaas en zet de taart in de voorverwarmde oven en bak hem 30-40 minuten mooi licht goudbruin.
    Garneer de bovenlaag met de sjalotjes, en de achtergehouden paddenstoeltjes.
    Lekker met eet frisse salade.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bakpoeder en mayonaise kan sporen bevatten van gluten en Allergie in deeg en bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise
  • deeg, boter, mayonaise, parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, melk, room, parmezaanse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise en parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter, melk, room, parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
730 kcal
36%2920 kcal
Vetten
42 g.
60%168 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
50 g.
19%200 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Hartige taart met gehakt en cantharellen