Zeef de bloem in een kom en voeg toe de 5 gram en de boter.
Roer tot een deeg is ontstaan dat op grote erwten lijkt.
Doe dan langzaam roerend zoveel ijswater erbij, dat er een grote bal deeg ontstaat.
Kneed die heel even en verdeel de bal bijna in tweeën.
Sla de twee stukken deeg plat tot schijven en leg die in een plastic zak 1 uur in de ijskast. Gehakt(600 gram) in de pan, knoflookpoeder(2 theelepels), paprikapoeder(1 theelepel), de kwart theelepel zout(0.25 theelepels)(5 gram) en gemalen pepers naar smaak over het gehakt(600 gram) strooien.
Bak het gehakt(600 gram) rul.
Snijd de prei(2), paprika(1 stuk) (en was de prei(2) en paprika(1 stuk)) en ui(1 stuk) in kleine stukjes en voeg het toe bij het gehakt(600 gram) als het gehakt(600 gram) lekker bruin is.
Oven voorverwarmen op 200 graden celsius.
De springvorm invetten met olie of boter.
Na 1 uur halen we het deeg uit de ijskast en rollen de plakken uit tot cirkels van ongeveer 24 cm en 22 cm.
Dan in de springvorm van 22 cm doen en zet de rand tegen de vorm op
Voeg het geheel in de spring vorm dek het geheel af met de kleine plak deeg
Smeer dan de zichtbare deegstukken van de taarten in met de los geklopte eieren(2).
Strooi de kaas(100 gram) over het geheel.
Bak de taarten nu af in minimaal 30 minuten.
Laat buiten de oven snel volledig afkoelen.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
patentbloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
Koemelk
roomboter en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
Mosterd
Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
roomboter en kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout en zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.