Hartige taart met gehakt, prei en paprika)

Ingrediënten

+ -
print

Voor de vulling:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Zeef de bloem in een kom en voeg toe de 5 gram en de boter.
    Roer tot een deeg is ontstaan dat op grote erwten lijkt.
    Doe dan langzaam roerend zoveel ijswater erbij, dat er een grote bal deeg ontstaat.
    Kneed die heel even en verdeel de bal bijna in tweeën.
    Sla de twee stukken deeg plat tot schijven en leg die in een plastic zak 1 uur in de ijskast.
    in de pan, , , de kwart theelepel en gemalen pepers naar smaak over het strooien.
    Bak het rul.
    Snijd de , (en was de en ) en in kleine stukjes en voeg het toe bij het als het lekker bruin is.
    Oven voorverwarmen op 200 graden celsius.
    De springvorm invetten met olie of boter.
    Na 1 uur halen we het deeg uit de ijskast en rollen de plakken uit tot cirkels van ongeveer 24 cm en 22 cm.
    Dan in de springvorm van 22 cm doen en zet de rand tegen de vorm op
    Voeg het geheel in de spring vorm dek het geheel af met de kleine plak deeg
    Smeer dan de zichtbare deegstukken van de taarten in met de los geklopte .
    Strooi de over het geheel.
    Bak de taarten nu af in minimaal 30 minuten.
    Laat buiten de oven snel volledig afkoelen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • patentbloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • roomboter en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter en kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout en zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
664 kcal
33%2656 kcal
Vetten
50 g.
72%200 g.
Waarvan verzadigd
11 g.
56%44 g.
Waarvan onverzadigd
6 g.
20%24 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
2 g.
41%8 g.
Koolhydraten
5 g.
2%20 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
8 mg.
1%32 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Hartige taart met gehakt, prei en paprika)