Hartige taart met paddestoelen, roomkaas en kruiden

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Taartvorm
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Bladerdeeg ontdooien.
  2. en knoflook pellen en fijnhakken.
  3. Paddenstoelen schoonmaken en in plakjes en reepjes snijden.
  4. Olie verhitten.
  5. en knoflook hierin glazig bakken.
  6. Paddenstoelen op hoog vuur 3 minuten meebakken.
  7. Op smaak brengen met , , en wat en de of kruidenkaas erdoor roeren.
  8. Wat laten afkoelen.
    Oven voorverwarmen op 200 graden.
  9. Taartvorm bekleden met bakpapier of invetten met wat boter en bestrooien met wat bloem.
  10. Taartvorm bekleden met bladerdeeg en op diverse plekken wat inprikken met een vork.
  11. Bestrooien met wat .
  12. Paddenstoelen-mengsel erover verdelen.
  13. los kloppen met de room, en erdoor kloppen en dit mengsel over de paddenstoelen-massa verdelen.
  14. Bestrooien met de geraspte . 25-30 minuten bakken in het midden van de voorverwarmde oven.

    Lekker met een groene salade.
    Is de taart ingevroren, bak de taart dan bevroren in het midden van de voorverwarmde oven op 200 graden plm. 20 - 30 minuten.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in roomboter bladerdeeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • roomboter bladerdeeg, paneermeel, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom, boursin, kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter bladerdeeg en paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in slagroom, roomboter bladerdeeg, kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
147 kcal
7%588 kcal
Vetten
6 g.
9%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Hartige taart met paddestoelen, roomkaas en kruiden