Hartige taart met witte kool

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Taartvorm
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verdeel plakjes in een taartvorm.
  2. Snijd de witte in dunne reepjes.
  3. Snijd de in blokjes.
  4. Versnipper de .
  5. Bak de in de met de bruin en meng de Indiase erdoor.
  6. Roerbak de witte erdoor.
  7. Voeg op laatst ongeveer 100 gram toe en de (hoeveelheid kun je naar smaak varieren).
  8. Meng ondertussen in een kom de met de creme fraiche en de geraspte en voeg zout en peper naar smaak toe.
  9. Verdeel het koolmengsel over het en voeg het eimengsel toe.
  10. Bak in een voorwarmde oven (200 graden C.) in ongeveer 35-40 minuten gaar.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • bladerdeeg, kruiden, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg en kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (3)

Hartige taart met witte kool heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.3 / 10 in 3 recensies
RESET

Lijkt me heel lekker. Vraagje: Indiase kruiden, welke bedoelt u? Of is er een kruidenmix te koop?
Jasje 15 februari 2013
Wat een heerlijk recept! I.p.v. rozijnen neem ik cranberries en i.p.v. de cremefraiche pak ik volle yoghurt. Echt zeer smakelijk en ook geliefd bij de kinderen.
Marja 24 november 2012
Ik heb dit recept al eens eerder gemaakt. Met Indische kruiden en quorn i.p.v. kip (veggie). Heerlijk ! Ook volgens mijn kinderen!
Irene 18 april 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
303 kcal
15%1212 kcal
Vetten
13 g.
19%52 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
33 g.
12%132 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Hartige taart met witte kool