Hati goreng kering (gebakken levertjes met spek)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Vlees
 Bijpassend: voorgerechten & nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
 
Bereidingswijze
- Wrijf de lever in met ,  en  en laat dit een kwartier staan.
 Kook de lever in voldoende tot het gaar is.
 Is de lever gekookt, dan in langwerpige stukjes van 3 centimeter snijden.
 Rol de stukjes lever in het en steek ze vast met een prikkertje.
 Bak ze in de olie lekker knapperig en serveer op een schaal.
 Dip ze in sambal ketjap of chilisaus.
Ook lekker om te maken
- 
      
      
      Recept
         Hati goreng kering (gemarineerde, droog gebakken lever)445m Hati goreng kering (gemarineerde, droog gebakken lever)445m
- 
      
      
      Recept
         Babi hati pedis (hete varkenslever)450m Babi hati pedis (hete varkenslever)450m
- 
      
      
      Recept
         Sambal Goreng Ati445m Sambal Goreng Ati445m
- 
      
      
      Recept
         Sambal goreng ati (licht pittige varkenslever met snijbonen)450m Sambal goreng ati (licht pittige varkenslever met snijbonen)450m
- 
      
      
      Recept
         Daging Babi Kering430m Daging Babi Kering430m
- 
      
      
      Recept
         Balgehakt met zongedroogde tomaten en spek420m Balgehakt met zongedroogde tomaten en spek420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ontbijtspek en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
 Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
| Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
|---|---|---|---|
| Calorieën | 811 kcal | 40% | 3244 kcal | 
| Vetten | 75 g. | 107% | 300 g. | 
| Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Zout | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. | 
| Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
| Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
| Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |